29 August, 2014

doodle rubberstamp by SayaDoodle

Tadi masa nak gi keje tetiba mak bagi aku kad. Husband kate macam artis plak banyak kad yang sampai lately ni. Kamon la Eny memang artis kot kahkah (pang!)

Aritu dapat kad dari Marzuki Kamal ngan Adhsyaya and i'm not sure dapat datang ke tak sebab dia invite yang kenduri belah Terengganu wuuu jauhhh T___T Pastu dapat kad dari Katak kat Perak je insyaAllah aku try gi :)

Tapi pagi ni aku dapat dua lagi wedding invitation. Aku bukak satu, dari Arina Amin aka Adledash. Heee kenduri dia kat Restoran Qaseh which is aku rasa best place la sebab aku suka makan kat situ.

And yang paling aku cam pehhh best gila rasa dihargai sangat (tahape hape) is dapat invitation yang ade cop doodle yang aku buat tu kad belakang sampul OMG aku seronok gilaaaaaaaaaaaaaa!



Ni customer merangkap kawan aku yang order rubberstamp aritu wihok wihok best la wei bila ko tengok hasil kerja ko dibeli dan digunakan perghhh aku suka la wei hepi gile melampau sampai sayang taknak bukak sebab aku da tau dah isi dia camne, wedding pun kat Johor T____T jauhhh wuuuu

Aku suka la aku suka sangat paham tak rasa cam nak guling guling hahaha over gila la perangai camni hahahaha aduuuu aduuuuuu

Sape nak order rubber stamp sila lah Email saya, sayadoodle@gmail.com atau whatsapp seorang Eny di 0122166410 ok kawan kawan

:3

2 comments:

hang tak komen hang gila