12 August, 2014

Selamba badak je

Semalam aku ngan husband amek rubberstamp yang dah siap tempah, masa tengah bayar tu try la dulu ok ke tak copnye. Pastu ade pompuan ni keje situ gak cakap ;

"Cute nye cop.. Nanti aku kawen nak buat camni lah,"

Pastu staff laki sorang lagi cakap ;

"Ala nanti tukar je nama,"

Selambeeee. Hahahaha aku yang lukis woi! Sesuka hati ko je nak amek grr geramnye. Tapi tula kes camni mana boleh nak selesaikan unless ko beli mesin buat cop tu hahahaha bape ribu plak. Zzz

Kalau ye pun nak amek design aku tak yah la cakap depan aku kan heii geramnye saya rasa cam nak baling je meja kahkah over sangat tapi laki aku dengan sangat positif cakap kat aku yang ala orang tu bukan tahu pun eny yang buat mende tu kan okay fine abang baiklah T_____T



Aku lupa nak amek gambar rubberstamp tersebut wuu malam tu jugak husband i tolong hantarkan kat rumah customer (iaitu kawan lama saya) lupa laaa nak amek gambaaa aaa stress nyee tapi takpe la redho jela aku da mintak dah kat dia gamba kalau dia ingat dia amek la kalau tak ingat takpela aku tunjuk contoh gambo je la ye T_T


*updated : dia dah bagi aku dah gambo weee ^_^

Sape nak order doodle rubberstamp boleh la kabo eh. :)

Ok bye

1 comment:

  1. kreatipnya idea sis... wawa sebenarnya keje buat rubber stamp.. hiks.. nanti nak buat dudel pastu jadikan rubber stamp lah.. hihi.. *tak malu betul :p

    ReplyDelete

hang tak komen hang gila