25 March, 2015

DIY BABYWRAP DAN AKU BELI SESUATU! ^_^

Aku beli sesuatu... Jengjengjenggggg

Yeszaaa mesin jahit Hello Kitty dah berjaya di grab oleh seorang Eny! TAHNIAHHHH KAKAKAKA

Punya la hepi kemaen. Beli kat spotlight sabtu lepas ngan laki aku. Sampai je Spotlight IPC tu, terus pegi kat area mesin mesin kannn. Mata melilau lilau tak jumpa. Hati dah resah wuu da habes ke aaaa rupanya deme letak kat rak lain hantu betoiii. Saspen jeee T____T

Still, budak yang tak reti ajar tu yang ajar aku pakai mesin ni. Tapi terer dah la gak sebab leh ajar aku guna butang. And tau la function function sikit sikit better than hari tu cam zero je.

Memang seronok la aku kannn. Yes hari tu kemaen eksaited siap beli kain tak sabar nak buat babywrap.


Sebelum buat berkobar kobar dah siap macam tahi rupanya tapi peduli apa aku asal boleh pakai kahkah

Okay ni hari lain k. Aku bawak mak aku jalan jalan gi sopim kat Jusco Bukit Raja. Aku baby wearing jewwww


Acah acah tanak pandang kamera kahkah

Seriously sedap gileee pakai menatang ni tak tipuuuuu. Selesa ya amatttt. Aku tatau la sampai uma bape Adam boleh ku sumbat dalam bende ni since budak kenit ni pun dah 5kilo beratnyaa (masa dua bulan) now da nak masuk 3 bulan semakin baqhang!

Babywrap pesen ni leh tampung 7-8kg sahaja so aku rasa tak lama aku dapat merasa pakai bende ni. Haiii napela aku tak pakai awal awal dulu. Tsk

Kene ada baby baru ni. Eh.



1 comment:

  1. Kain apa eny? Kita guna pashmina je wrap. Igt nak diy gak.

    ReplyDelete

hang tak komen hang gila