12 March, 2015

ESP dan Salmon


Tetiba bley plak aku amek gambar. Semalam beriya bagitau henpon dah penuh coi meluatnya laaaaa

Aku turun sat bancuh satu sudu ESP Shaklee ngan dua sudu milo. Air sejuk la tapi sebab Susu kata takleh guna air panas. Nasib ade shaker so takde la milo ketui ketui. Sedap!

Pagi ni kul 7 pagi da mandikan Adam. Sebab malam tadi tak mandikan dia lap lap je (aku lupaaa ampunnnn) semalam balik terus tido tak hengat duniaaaaa. Pastu bangun tido terus ajak laki aku makan salmon carpachio (betol ke eja) kat Jusco Bukit Raja. Aku pun hasut segala adik ipaq aku ikut skali. Seronok betoi.

Laki aku kalau gi Sushi King memang beli golden ball jelah takde mende lain. Tapi semalam dia tak makan pun sebab dia kenyang ke tak selera ke tah camne. Dia bawak lari Adam bagi can kat aku untuk nikmati Salmon.

Untuk pertama kali, aku makan salmon mentah. Rasa dia???? SEDAP! Hihi dulu dak lab salu kelam kabut ajak gi makan sushi king pastu taknak share makan salmon akucam peh sedap nau ke pastu aku plak time tu takleh makan sebab aku pregnant. No wonder laaaa sedap ropenyee. Ok boleh repeat kahkah

Di saat aku menaip blog, Adam masih nyenyak tidoq.

Cam biasa la gamba takde henpon bengap tuan pun same bengap hahahahha ape la pemalas sangat aku ni ok la japgi aku transfer la. Bukan betoi japgi hilang sume contact number ngan whatsapp. Hnnssfff


No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila