25 March, 2015

IKEA CHERAS OPENING IN 2015


Teringat dulu masa keje kat Soil lab Cheras dulu. Kemaen eksaited bila dapat tahu IKEA nak bukak cawangan kat Jalan Cochrane, Cheras. IKEA Paling besar kat Malaysia tuuuu. Time tu memasing berangan nak shopping la ape la kahkah

Last last kene berenti keje. Hantu betoi.

Aku meluat la ngan politik kampeni ni. Dah la nak berentikan orang tak bagi notis. Keji gile. Awal bulan 1 nak berenti kan ko, tengah bulan doblas baru nak kabo. Kejamnyeeeee.

Okayla kan cam yang dah confirm ni dapat la duit pampasan. Yang tak confirm tu blah bodo je. Cam Wani ngan Azuin lagi kesian. Dah confirm tapi tak dapat surat lagi. Pastu surat kena tarik sebab nak kena berenti. Supervisor aku pun sama bengap menyusahkan orang. Patutnya orang tu dah lama dah confirm tapi dia punya pasal lengah lengah keje orang confirm lambat. Aku pun kena camtu jugak. Selfish!


Okay cite pasal IKEA. Diorang nak bukak cawangan kat Cheras. Gila babas best la kalau aku keje lagi sedap je nak beli barang ni asyik asyik gi Low yat, gi Pavi la KLCC la weh bunyik cam blagak gila musibat wakakkaka tapi tula hakikatnya dari lab aku nak gi low yat 8 minit je kahkah

Sekarang ni da berenti keje tobat la nak gi Pavi T_____T

Aku dah nak masuk rumah baru. Macam macam IKEA hacks aku nak buat. Ko tunggguuuuu. Nanti aku hapdet kakakaka bye


No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila