05 March, 2015

Kenali jenis tangisan bayi anda! DUNSTAN BABY LANGUAGE sangat membantu!

Aku cam dah semakin memahami anak aku sekarang ni and aku rasa anak aku mesti hepi ngan pencapaian aku skang KAHKAH banggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Semuanya since aku blaja dari video ni.




DUNSTAN BABY LANGUAGE!

Kemahen siap capslock bagai mcam jual shaklee ghopenye.

Memang betul. Aku perati je bunyi si Adam kalau nangis. Memang ade bunyi "NEH" sikit and kalau aku bagi susu dia nye gelojoh cam takde ari esok. Pastu dia merengek heh heh heh pastu tengok pungkoq dia penuh tahi, ataupun cam tadi, dia sejuk sangat sebab hadap aircond. Lepas selimut dia senyap.

And one more thing pas dia minum kadang kadang dia susah nak sendawa aku just mengiringkan dia. Kadang kadang dia gelisah terjelir jelir lidah sambil bunyik EH EH EH okay sebenarnye dia nak burp tapi tak boleh. Cam ade angin kat dada tak lepas. HAHAHAHAHHA OMG akhirnya aku paham! Dan bunyik EIRKKKK nak berak meneran tu pun wajib ye. Memang nak berak tu dia akan meneran kalau nak kencing dia nanges. Tu la Adam.

Kepada ibu ibu sekalian, tengoklah video ini dan lepas tu anak anda akan hepi sebab anda paham apa yang dia nak. Kadang kadang pas nyusu dia duk nanges agi kita pun pelik nape dia nanges dia nak apa aduuuu sebenarnye dia nak susu agi. So dia pun ada cara dia nak mintak cuma kita je yang kena paham khennn.

YAY!

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila