25 March, 2015

Kisah Baby Wearing #1 : Meitai Girasol

Sabtu lepas aku pegi SPOTLIGHT. Jengjenggggjenggg. Aku gi ngan laki aku ngan Adam. Yeszaaaa im babywearing! Kahkah


Opkos la bukan aku punya. Brand Girasol kot (betol ke aku eja?) handwoven siap kalerful kelas gitew selesa toksah cakap lah. Tapi aku bawak sekejap je, pastu bertukar tangan ngan laki aku sebab aku nak kene bawak handbag lagi. Laki aku tanak bawak handbag aku sebab dia cakap handbag aku kali ni sangat gadis (padahal dia yang belikan zz) so terpaksa la handover si kenit ni kat dia.

Hadiah 1st Wedding Anniversary. Nak captured moment je attach gambo ni karang 10 tahun lagi baca balik blog boleh acah acah feeling laki aku bagi adiah enyberseri. Btw thanks abang muahahahahahhaah

Aku pinjam Meitai Girasol ni kat Aisyahrozi. Siang tu deme singgah uma mertua aku nak tengok Adam and nak bagi pinjam Meitai nak bagi kitorang try sebelum beli. Panjang berjela baqhang tapi selesa dia sampai Adam tidoq 5 jam lah dalam tu.

Kitorang gerak kul 11.30 pagi sampai kul 12.30 tengahari. Perjalanan tak kira la dia tido kan sebab dalam carseat. Ha start 12.30 tengahari tu dia duk dalam Meitai, kitorang jalan jalan, siap test mesin kat SPOTLIGHT IPC tu, jalan jalan dalam Ikea. Siap makan lagi dengan tenang. Dia maintain tidoq sampai la pukul 6. Wei! Okay 5.30 jam k fineee lah ko tak rase ke cam lama gilerrrr.

Seronok la dan enjoy gila jalan aritu. Puas sangat sebab kalau tak dia mesti nangis la ape la dalam stroller kan. Last2 laki aku terpaksa la ABAHWEARING KAHKAH


Ni lah gayenye abahwearing omg aku tak larat la nak bawak lama lama camni anak aku 5kg woi tah tah dah 6kg dah. Laki aku bawak dia camni lama betoi. Takyah dah la nak ngangkat dumbell ke bapak bell ke angkat jela Adam abang. Kompem berketak japgi.

Btw aku ade beli SESUATU. Cehhh sesuatu sangatttt.

Aku nak tidoq! Sok aku cetaaaaa! Bye

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila