16 April, 2015

Acu dan acik melawat Adam

Bengang pulak aku tenet phone aku slow. Dari pagi tadi try publish entry baru la ni baru berjaya publish. Hampagas betoiiii.

Tadi Naza ngan Teeka my powerpuffgirls besprenn poreber datang jenguk Adam. Sonok Adam melayannye (cam terbalik je) Hahahahaha.


Mengumpat ade cerita mende lame duk sok sek sok sek tips rumahtangga sampailah ke cerita future. kahkah. Seronok jugak sekali sekala lepak ni. Last lepak ngan diorang sehari sebelum aku beranak. Malam tu lepak pizza sok terus terberanak. Kemaen tak nyabo.

Aku pun seronok la duk share mende yang aku beli kan. Aku ni diorang pun tahu pesen camne tetiba mengada pulak nak mekap mekap hahahaha tapi tu la hakikatnya. Setelah dipaksa, ini lah hasilnya.


Pehal lipstick merah woi tak masuk langsung hahahaha mata tu hasil tartelette pallette campur Naked 3. Ada bakat jugak aku ni mampos la angkat bakul sendiri hahaha skati aku la nak puji diri sendiri nak tunggu ko puji hado kooooo. Nan hadoooo


Muka Teeka skali aku ganyang lantak ler nak mekap muka sendiri tak menyempat.

Tapi tak seronok sebab takde loose powder (mengadanya!) dengan penyepit bulu mata tu haha kosser lah wei mengada gile. Aku teringin la nak pakai kaler nude cam pink nude ke. Memang banyak kali da try tapi tak cantikla cam tahi ghopenye. Kalau pink pun aku pakai nampak cam taska abim tapi kalau orang  lain pakai lawo je dengki!

Btw tadi Parcel aku dah sampai!


Yay! Thanks Naza bagi ole ole Jepun!


Satu lagi fridge magnet malam kang aku amek gambar show off ekkkkk. 

Bye

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila