13 April, 2015

Adam di kelilingi makwe di Sephora


Semalam bawak Adam gi Sephora. Seronok betui aku duk terai mekap tu hini  ye la kalau gi ngan laki aku memang tak can la hahahahahha aku gi ngan Kaklong. Adam duk dalam baby carrier elok je sonok aku.

Masa baru keluar rumah tu padahal perut aku sakit. Senak gila tapi semangat gak nak keluar rumah. Gi gunting rambut dulu (pastu menyesal) then gi Sunway Pyramid.

Baru baru ni tetiba rajin plak duk belek Carousell. Ni la orang kata cari penyakit. Aku dah beli dah Too Faced Melted Lipstick kaler fuschia pink RM17 jela tapi mini punya.

Dan sebenarnya aku nak beli naked 2 basic kat Carousell. RM65 but used item la tapi dia baru pakai sikit je tah bagi aku okay lah kan tapi aku tak sukaaaaaa nye sebab kompem la dia tak bagi brush due to hygiene kan hnsssff tu la nampak cacat sikit kot pallette tuuuu argghhh.


Since aku dah ade Naked 3 pallette aku tau la betapa pigmented nye eyeshadow brand Urban Decay nii. Rege seketui RM188 kalau tak pigmented gak leh gi lempang diri sendiri la weiiii Punya la syok pakai mende ni tapi kesilapan la aku beli pallette ni sebab bila da beli baru la tau yang my husband tak suka shimmer bling bling huu dah la kebanyakannya meghelip homaii takpa la better la dari aku beli Chocolate Bar Too Faced sebab ada purple shimmer la ape la kan. Sekarang ni asyik guna matte je.


So semalam tengok la Naked 2 basic. 4 matte satu shimmer tapi tak ketara sangat. Tapi earth color yang sangat bosan. Salesgirl sephora tu pun suh aku beli ni



Okay sangat laaaaaa merecikk hahahahaha doyok sangat k merecik hahahahahha lawa baqhang! Semua matte and color pekat senang blend! I loikeeeee!

Memang aku berkenan gila la aduu ape ni eny padahal aritu kata dah tanak beli da mekap sebab dah beli Naked 3 ngan Blusher Tarte aritu??? Ape niiiiiiiii aku berkenan tetibe ni best gile lawo bebeno argghhh

But the price hnnssfffjkllll RM175 boleh pegi hantuk kepala kat dinding sekarang

Okay la mulai hari ni kita kumpul duit sehari singgit selama 175 hari tapi singgit tu kita amek dari beg duit suami la kahkah aci tak k bye

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila