21 April, 2015

Babywrap penyelamatku

Kemaen merap Adam. Aku da tak larat dah. Puas bobok da la sekarang kalau ngah susu tetiba stop ke dia majuk taknak sambung susu dah. Growth spurt eh orang panggil ke aku salah eja kah!

Tadi lunch ngan Umi Adam (Kak Ogy) saje je bawak skali hambek ko mak aku ajak gi makan Kenny Rogers pergh tekak taknak kalah mahei bebeno. Aku makan ayam je la. Adam? Tidoq! Hahahahah

Sebenarnye dari pagi budak ni merap tapi tadi kat Jusco elok plak hamboi ko dikkk kemaen urban. Kosser!

Tadi try nak tido kan. Tapi gagal. Pastu aku ade idea. And sambil aku duk taip ni aku tengah lakukan mende tu. Haaa

BABYWEARING!

Yeszaa Adam masih boleh pakai lagi okkkk babywrap ni even berat da nam kilo setengah cuma aku kene kasi ketat sikit la baru selesa. Dia pun sekarang duk isap tangan kaw kaw sampai lencun! Apa yang best sangat tah!


Makan la Adam makan la tangan tu. Jangan sampai ang rasa tangan lagi sedap dari susu udah ler. Kengkadang sampai cam termuntah sebab jolok dalam sangat. Klako la tapi.


Haaa tak menyempat nak jahit Intan nye wrap.. Sok la pepagi Adam tido aku buat. Letih nau.

K calobeteh babai

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila