14 April, 2015

Oh mennnn

Semalam berjalan ngan Kak Ogy, mak, ngan balong gi Sunway Pyramid. Padahal kelmarin dah pegi dah Sunway Pyramid. Gilaaaaaaa.

Jalan jalan makan kat Tony Romas. Aku order set murah RM16.90 kosser nak order mahal mahal. Sian abalong nak membayornye.

Aku pun tak tau la nape takde gambo semalam. Battery phone aku ade je tapi. Nape tah.

So citenye semalam masuk Sephora (lagi) dan kali ni aku grab sesuatu jengjengjenggg. Teka laaaaaaa.

Okay akak aku beli Tarte Blusher stick seriously sangat tempting sebab nampak natural. Tapi aku da ada blusher so nahhh tak heran laaa hahahaha.

Apa yang aku beli?

JENGJENGJENGGG 



TARTELETTE PALLETE!

Padahal semalam baru je wat entry wishlist kahkah dah beli kahkah laki aku tatau ni kalau dia tau habes laaaaaa HAHAHAHAHAH

Nas kata aku dah boleh jadi MUA HAHAHAHAHA MUA korok mu. Mekap sendiri pun cam ape ade hati hahahaha.

Ohmenn aku sukaaaa seriously!



Okay boleh puasa sebulan pasni. No more beli beli dah.

Btw loose powder tarte pun tempting jugak. K bye

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila