04 April, 2015

Pleaseeeee T___T

Laki aku duk tengok bola malam ni. Adam lak sensiang tadi pulak duk bersemangat bola. Aku pakaikan baju man u kat dia tapi besoooo. Sikit lagi bole la pakai ni. Adu kejap pulak beso anak aku.


Tadi aku frust la. Dulu tetiap hari bagi minum susu botol kat Adam skali shari supaya dia tak lupa. Pastu da sekian lama tak bagi botol. Tadi aku pam la guna tangan nak kasi ilang bengkak susu. Dapat 2oz aku masuk botol la nak bagi dia minum. Sekali dia taknak!!

Arghhh kenapa awak taknak wahai Adam cane mama abah nak gi dating dua orang ni nanti alaaa Adam alaaaaa.

Adam sebenarnya batuk seseme kahak penuh ya rabbi srot sret srot sret bunyi dia mengganggu minda betul. Aku sedut ade la keluar sikit sikit tapi pastu dia punya mengamuk ish ish ishhhh sedih aku menengoknye. Kesiannnnn.

Aku nak bawak gi klinik pegi pegi asyik tutup je Klinik Adek Seksyen 9 tu. Tension je rasa. Aku kasi Adam minum sampai bloated so dia muntah pun nanti keluarla kahak. I hope so T____T

Aku sebenarnya try nak pikir positif. Tolong la Adam refused minum botol sebab dia nye hidung tak best. Tolong laaaa. Pasni kena ajar balik la aduuuu camne nak tinggal uma atok kasi bonding niiii. Aku target nak susu sampai 2 tahun. InsyaAllah semoga dimurahkan rezeki Adam susu dapat la bertahan sampai 2 tahun. Amin.


Muah Adam!


No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila