19 April, 2015

Sape nak order Babywrap, silakan

Dah nak pukul empat pagi. Aku masih belum tido. Adam dah dua kali bangun tido nak nyusu. Tuka pampers dah sekali. Tapi mata aku cerah lagi.

Tadi teman abang tengok bola. Man u kalah la tapi. Tapi takpe Rabbi Mahruf ada bagi semangat jatidiri pada suami. Kahkah kompiden level 99 betei tahap dia punya selpi. Haduuu rabbi


Aku cam berpantun plak. Tadi ade orang komen pasal babywrap tanya kain wrap ni jenis apa namanya?

Ok aku lupa senanye. Tapi ekceli aku ade extra kain. Yang boleh dibuat wrap. If nak boleh la bank in RM60 kat aku (include postage semenanjung sahaja) aku jahitkan!

Btw Adam dah tak muat dah nak duk dalam babywrap aku. Ayat muat tak sesuai. Ha okay berat Adam cam dah tak sesuai nak duk dalam wrap. Makin lama makin kebawah. Berat dia last aku timbang 6.3kg hambek ko. Tapi tu la tak kurus kurus gak aku ni. Hnnsssfff

Apemende ni sampai nak kurus pun sikit punya payah. Bengang betoiii.

Ha last. Sape nak order babywrap boleh ler wasep aku di nombor ini yaa 0122166410 (Eny Kiut)

Bye 

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila