27 April, 2015

[Video] Interview Mawar Rashid Dewi Remaja




Kelako la Mawar Rashid kene interview terukkk. Aku dari dulu dah koba minah ni gedikkkk acah acah hipster cakap tak betoi ang tak percaya. Skang dah ade bukti hahahahahahhaa.

"Tehehehehhhhh Saya dari Kelan tehhehhhh tehehhhehhh kelantann tehehehehhhh"

Pemende!

Bila tanya pasal GST mencicit nak jawab. Kelam kabut siap tanya interviewer balik GST tu apa. Hahahaha kesian plak satu mesia duk kutuk minah ni bodo.



Aku syak dia bukan bodo. Tapi dia neves. Gila ko tak neves dah la live (kalau dia tau tu live) pehtu soklan taknak kalah. Aku masa kene interview keje pun neves tahiii tahu dak.

Aku ingat lagi masa nak keje kat kampeni Singapore dulu. Apply as technical assistant.

Bos : "Okay apa yang awak tahu dalam engineering ni?"

Aku : "Saya takda pengalaman dalam bidang construction ni tapi saya pernah run Esteem software, Autocad.. Pelan longkang. Saya boleh je buat bla bla bla bla.."

Bos : "Pernah lukis drawing guna Autocad?"

Aku : "Pernah,"

Bos : "Okay ko lukis sekarang,"

Lantas pakcik tu bangun suh aku duk tempat dia lukis autocad time tu jugak nawe betui aku memang la pernah buat tapi aku mana ingat la tahikkkk. Last aku buat time praktikal time tu memang terer la lukis hello kitty siap kahkah tapi masa tu memang muka aku cam dah takde darah dah gila cuak tak hingat. Hahahahahahahha

Aku pun duk diam. Tercengang.

Same la gak cam si Mawar ni. Kena soklan provoke camtu. Silap dia sebab tergedik gedik bimbo yang amat taknak pikir sebelum jawab tu yang jadi nampak nau bengapnye wakakakakkaa. Rasa nak jentik pun ada.

Bos : "Ha kenapa?"

Aku : "Saya tak ingat la encik,"

Bos : "Ha tadi kemaen gempak lagi ko punya cerita.. Ko nipu aku eh,"

Aku : "Eh tak tak saya tak tipu tapi saya lupa, tapi insyaAllah saya boleh ingat balik study balik. Saya tahu tapi saya lupa."

Yes, at least aku tak tanya balik interviewer aku tu.

Interviewer: "GST ni apa sebenarnya?  Kata buat research?"

Mawar: "Hmmm (tak boleh jawab) U (tunjuk kat interviewer) mesti tau kan? GST ni ape?"

Interviewer :  "Oh u tanya i? Sekarang sape reporter? I ke you?"

Mawar: "Ala tanya satu soalan je. Tehehhehhh. Pleaseee. Tehehehhhh,"












3 comments:

  1. Teruknya yg interview dia ne
    Sudala muka x brpa nk lawa
    Dia boleh buat muka x suka dgn c mawa
    Nampak sangat dia jeles dkt mawa

    ReplyDelete
  2. Hahahaha, gambar last tu WIN noks! Minah ni memang gedik. Rasain karatz dia puja dia atas dasar takde bakat langsung. In fact, takde satu pun peserta Dewi Remaja dari djaman Lofa yang bagus. Harapkan background family, beauty but... NO brain at all. Lofa, Izara semua tu cakap omputeh pun sibuk slang omputeh bagai tapi langsung takleh speak proper English. Dengan kes sorang bekas peserta Dewi Remaja yg half naked di Petaling St. baru-baru ni, Dewi Remaja should be banned from Asteruk! What a stupid show.

    ReplyDelete
  3. wartawan pun boleh tahan..langsung tak bagi muka.kahkah

    ReplyDelete

hang tak komen hang gila