26 April, 2015

You Are Blacklisted.

Seorang Eny sangat cuak bila tetiba dapat email dari Sephora. Tajuk dia "You Are Blacklisted"

Denggg apakah yang sudah aku lakukannnn????


Kahkah noob gila aku. Rupanya dah dapat blackcard hahahahahha pawer Eny!

Memang aku banyak spend pun kat Sephora tu. Aku beli Tarte blusher, beli Naked 3 pallette. Yang terbaru ni Tartelette. Dan semua sangat worth it!

Almost RM500 jugaklah. Iput kata aku dah boleh jadi MUA KAHKAH KOSSER!

Pakai nye idok ler reti tapi ade ler ghopenye. Aku tengok tutorial orang pakai eyeshadow nampak terang je warna tapi aku cam kena apply banyak banyak. Sebenarnya kena letak primer dulu. Aku ade dapat tester Urban Decay punya primer masa beli Naked 3 pallette tu. Tapi sayang la nak bukak hnssfff

And aku sedar kalau pakai mekap ni kena pakai gak bedak ke bb cream ke cc cream ke. So far aku pakai bedak baby je hahahah sebab aku takut la nanti kang sumbat pori pori pehtu kua acne. Taknak!

Sephora staff aritu suggested loose powder Tarte. Aku tau brand Tarte ni memang chemical free. Tu yang aku suka tu. Aku pna try aritu tapi kalau nak beli memang idok ler kot. Mahei bebenor. Pakai jela cc cream innisfree yang einstrigger bagi ritu. Hihi

Privilege kad ni?

1. Dapat welcome pack with 10% discount voucher. Dapat exclusive black card skali. Just update detail kita di website and nanti diorang pos.

2. Setiap 250 point yang dah collect akan dapat 10% untuk pembelian selepas tu.

RM5 = 3 points. So kira sendiri la bape kena spend kalau nak dapat 250 points.

3. X2 points on your birthday purchases. Dapat hadiah birthday. Dan dapat Birthday Brow Service. Cite skang apemende Brow service aku mana ade usik kening. Wuaaaaarghhh

4. Exclusive invites to Sephora's private sale, event, and workshop!

Btw kat bawah email tu aku ade nampak dia tulis "Complimentary Makeover Service"

Weeheeeeee.

Senang la nak gi dinner ke jadi bridesmaid ke nanti khennn.

Ok la cte skang kita tunggu jela kad sampai k. Pasni bole beli loose powder plak. Eh.

*larikkkkk*

2 comments:

hang tak komen hang gila