08 December, 2015

Eny pemalas nak meninggei

Aku bengang la ngan diri sendiri. Pehal la aku malas gila nak update excel book aku semua order ngan payment. Udahnya aku tak ingat pun bape sen aku dapat bulan lepas ngan bulan kelmarin.

Nak korek balik memang tak la kan. Kosser aku

Aku berangan nak beli die cutter. Beriban wei. Haha laki aku tau angan angan aku ni matilaaaa kahkah ala angan angan bukan kene bayo pun ye dak kahkah



Ok tu je nak bebel. Sape nak order avatar doodle boleh whatsapp Eny cam biasa k 0122166410 bye

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila