01 December, 2015

susu drop

Aku masih belum anta resume lagi, Baru usha keje dah rasa cam give up melampau. Kenapalah susah nak jumpa soil lab area Shah Alam ni?

Aku target area Shah Alam, Subang, ngan Glenmarie.

Aku perasan lately susu aku drop teruk. Sebabnya? Aku kurang minum air.

Korang ada cara tak nak aku minum air banyak? Umah aku takde water filter so nak taknak kene masak air stiap kali nak minum or buat stok air. Arghhhh serius lah Eny jangan lah drop susu meroyan aku karang.

Tapi aku syak air lah punca.

Nanti aku dah jumpa solution nak minum air aku share eh. bye

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila