02 December, 2015

Tangguh kerja? NEHI

Hari ni, aku bangun tidur bersama azam yang bakal kelaut atau kekal sampai ke petang insyaAllah. Azam apa? Azam TAK TANGGUH KERJA.

Terasa cool bila aku plan nak sedut hingus Adam, aku bawak barang gi dapur nak cuci. Selalunya perangai buruk aku is aku akan cuci mana yang aku nak guna, selebihnya aku biarkan so next time la cuci. Hodoh gila perangai cam tahi.

(Btw semalam aku masak sambal udang petai kemaafan, alhamdulillah dimaafkan, dengan udang aku skali kena sapu kahkah tobat dah pasni lupa tutup tv memalam. tido kuat eny ni T___T)

Hahahaha gamba takde kaitan hahahahahhaha

Ok sambung

So kali ni lepas da siap cuci penyedut hingus Adam, aku nak blah la kan gi sedut hingus. Pastu tetiba lamunan terhenti (eceh) aku terus basuh semuanya. Bila dah siap, PERGHHH SINKI KOSONG LA GILA CAM TAK CAYE

Pastu aku pun sambung keje sedut hingus.

Pagi ni je aku berjaya cuci ayam, pack, pastu cuci sayur, pack. Ni aku tidokan Adam. Aku ngelat sikit je ni update blog. Pasni aku nak sidai baju, cuci cd dua round, basuh menatang segala yang ada kat sinki lepas Adam makan tadi. Pastu nak lipat baju, nak sort baju yang dah berlipat. Done!

Barulah boleh melukis! Perghhh terasa kagum ngan diri sendiri. Harap panas sampai ke petang, jangan lah hujan di tengahari.

Sekian

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila