06 October, 2016

Atikah Kadir dah bersalin

Semua orang tanya aku, bila nak tambah baby bila nak tambah baby ingat nak tambah baby tu hanya boleh disemai benih ke pokok pokok, siram dan tumbuh baby ke cane semudah ABC

Bukan aku taknak tambah anak, aku la yang paling nak tapi nak wat cane dah belum ade rejeki. Lagi pun aku kan c-sect masa bersalinkan Adam. Doc nasihat suh tunggu 2-3 tahun tapi actually aku tak kisah pun berserah je la tadah je la MIAHAHAHA.


Aku baru lepas ziarah anak Tieka semalam. Dia masa pregnant terseksa la hai gatal sana sini ngan parut sana sini muka bengkak sampai hari terakhir dia peknen pun dia da nanges sebab tak tahan gatal teruk. Nasib baik air ketuban pecah. Dalam setengah jam dia bertarung dalam labour room, setengah jam lagi tu dia bersalin.

Sekejap je. Tulah kebesaran Allah kan. Masa pregnant punya la susah, dah bersalin senangggg je. Alhamdulillah.

Anak dia nak panggil aku ape tah. Naza dah acu. Aku pun acu jugak. hnssfff. Nanti la aku pikirkan.


BTW baby dia baby girl. Aku tatau nama dia apa. Semoga nama anak dia Siti Nur Aini mana tahu boleh jadi kiut cam aku. KAH!

1 comment:

  1. Aku takleh blah part 'aku berserah, tadah je lah tu woiiiiiii! &-£-@-@:!:!/£)/-&-kahkahkahkahakahak

    ReplyDelete

hang tak komen hang gila