01 October, 2016

Dracula pok hang

Hai gais. Aku tengah pakai masker kunyit+madu+yogurt. Leh lak masker aku ni terkena baju T_____T camne nak hilang kan sobs T_______T

Sekarang dimana mana bau kunyit since aku kena pakai sampai kul 12.30am ni. Sekarang baru pukul 12.06am. Menguji kesabaran minda betul. Terasa cam bersama ikan goreng apakandaya cantik punya pasal 

Masalahnya rupa aku camni jela idok le cantik mane pun puih

Akak aku la ni punya pasal suh aku buat masker ni pastu tadi aku pun acah acah suggest kan dia treatment

Aku : "Awak jom buat treatment pemende tah nama dia Dracula,"

Kak ogy : "Saya tahu gak tu. Vampire la,"

Aku : "Haa vampire haa .."

Krik krik. Jahanam betui boleh plak aku sebut dracula tu la eny hidup ko ni kalau tak memandai tak sahkan boleh tak berenti aib kan diri sendiri kalau tak tahu jangan buat buat tahu boleh tak eiiii

Segan la dracula pemende vampire la aduuu mase tu rasa cm nak sorok muka kat dalam lubang jamban je tapi aku buat buat sengal ubi cam biasa la so takde la aku kene bahan kalau aku on the spot bagitahu akak aku yang aku kecewa dengan diri sendiri camne aku leh tersebut dracula instead of vampire mesti aku kena bahan tanpa henti ffff

Ok dracula ke vampire ke gi mati skang

No comments:

Post a Comment

hang tak komen hang gila