06 October, 2016

Smelly No More weeheuuuu



Aku beli mende ni tadi. Aku dah kusut memikirkan ape yang aku nak sapu kat ketiak aku ni. Aku dah try macam macam jenis deodorant tapi hasil dia sume buat perabih duit.

Aku dah try pakai Rexona eiii melekit tak ukeeeeeeeeeeeeee..

Aku dah try pakai Lady Stick. Wangiiii tapi masa mandi cam tak best dia cam melekat gila. Even da scrub pun x best.

Aku dah try DR MIST. SAMPAH

Ni aku try la beli mende ni since banyak review. RM16 je aku beli Smelly No More from total image ni. Tatau la ok ke tak. Esok aku nak try wuhuuu! nanti aku buat review k! Bye

1 comment:

  1. Bagus do mende ni! Masa zaman belajar aku pakai benda ni kan pegi class busuk busuk kat leher celat petpet semua aku letak! Takde bau busuk hanyir dah wey! Ni hujung bulan nk beli gak laaaa

    ReplyDelete

hang tak komen hang gila